Mijn verhaal

Geplaatst door Renate Krooneman op

Mijn naam is Renate en ik ben 23 jaar oud. Ik ben altijd al creatief geweest. Schilderlessen gevolgd, veel getekend en vervolgens de opleiding tot Grafisch Vormgever afgerond. Sporten doe ik graag (3x in de week), maar op de bank hangen met een bak chips is ook favoriet! Als je meer wilt weten over mijn bedrijf moet je zeker even verder lezen. 

RKarts.nl is onderdeel van mijn bedrijf RK grafisch ontwerp. Na mijn afstuderen in juni 2019 ben ik aan de slag gegaan als grafisch ontwerper onder deze naam. Zo ontwerp ik jubileumkaarten, geboortekaartjes, cv's, posters, flyers en nog veel meer. Meer informatie hierover kun je vinden op mijn Facebookpagina RK Grafisch Ontwerp.

Momenteel werk ik 4 dagen in de week in Nijkerk als grafisch vormgever. Sinds juni 2020 heb ik mijn bedrijf uitgebreid met een webshop: RKarts.nl. Je zult vast denken: heb je daar wel tijd voor? Soms is het inderdaad even passen en meten, maar voor leuke dingen moet je tijd maken!


Deel dit berichtNieuwer bericht →