Blogs: meer over RKarts.nl en onze producten!

Blog: Unieke ronde en goedkope postkaarten op RKarts.nl!

Geplaatst door Renate Krooneman op

Blog: Unieke ronde en goedkope postkaarten op RKarts.nl!

Hoewel we steeds minder post versturen, blijven er webshops voor postcrossing liefhebbers ontstaan. En jij? Verstuur jij nog veel kaarten? Met onze unieke postkaarten wil je niets liever!  In 2019 richtte ik RKarts.nl op en al snel kwam ik erachter dat er genoeg concurrentie is. Ik pakte direct mijn laptop, pen en papier en begon webshops te vergelijken. Wat verkopen ze allemaal? Wat maakt andere webshops uniek? Gelukkig hebben we een uniek item aan onze webshop weten toe te voegen. Onze gestanste postkaarten zijn uniek, van goede kwaliteit en net een beetje leuker om te versturen of weg te geven. De...

Meer lezen →

Blog: Bestel goedkope stickers met een eigen foto, logo of tekst bij RKarts.nl!

Geplaatst door Renate Krooneman op

Blog: Bestel goedkope stickers met een eigen foto, logo of tekst bij RKarts.nl!

Toen ik mijn bedrijf RKarts.nl begon, ontwierp ik direct stickers met mijn logo. Ik was namelijk zeker van één ding: ze zijn absoluut een effectief reclamemiddel. Inmiddels heb ik al meer dan 150 stickers geplakt en weet ik zeker dat ze de aandacht hebben getrokken van klanten, pakketbezorgers en Instagram volgers van mijzelf en mijn klanten.  Bij het woord reclame denk je waarschijnlijk aan flyers, posters en folders. Gelukkig zijn er nog veel meer creatieve mogelijkheden. Bij RKarts.nl bestel je jouw eigen stickers in verschillende formaten, verschillende vormen en op verschillende papiersoorten. Kun je zelf een ontwerp maken? Dan hoef...

Meer lezen →