Blog: Bestel goedkope stickers met een eigen foto, logo of tekst bij RKarts.nl!

Geplaatst door Renate Krooneman op

Toen ik mijn bedrijf RKarts.nl begon, ontwierp ik direct stickers met mijn logo. Ik was namelijk zeker van één ding: ze zijn absoluut een effectief reclamemiddel. Inmiddels heb ik al meer dan 150 stickers geplakt en weet ik zeker dat ze de aandacht hebben getrokken van klanten, pakketbezorgers en Instagram volgers van mijzelf en mijn klanten. 

Bij het woord reclame denk je waarschijnlijk aan flyers, posters en folders. Gelukkig zijn er nog veel meer creatieve mogelijkheden. Bij RKarts.nl bestel je jouw eigen stickers in verschillende formaten, verschillende vormen en op verschillende papiersoorten.

Kun je zelf een ontwerp maken? Dan hoef je alleen maar een bestand bij ons aan te leveren. Wij zorgen voor de afwerking en het drukken van jouw stickers. Ben je nog niet zo zeker van je ontwerp of heb je echt geen idee waar te beginnen? We kunnen ook een ontwerp op maat voor je maken!

Natuurlijk zijn stickers ook door particulieren te gebruiken. Bedruk je stickers bijvoorbeeld met een eigen foto voor een trouwdag, geboorte of een feestje. Gegarandeerd een leuke sluitzegel voor bij jouw uitnodiging of geboortekaartje.
Heb je een ander tof idee? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen brainstormen en kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Contact opnemen kan via rk-arts@hotmail.com/rkgrafischontwerp@hotmail.com of via ons contactformulier. We kijken uit naar jouw berichtje!


Deel dit berichtNieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.