Maak kennis met ons enthousiaste team!

RKarts.nl is inmiddels een klein familiebedrijf geworden. In juni 2020 sprongen we in het diepe en besloten we (voornamelijk Renate) een webshop te openen. In het begin verkochten we postkaarten met enveloppen, enkele cadeaustickers en cadeauzakjes. Inmiddels vind je een ruim assortiment aan inpakmateriaal en stationary op RKarts.nl. Goede kwaliteit, voordelig en met aandacht voor jullie ingepakt.

Bij elke bestelling, groot of klein, doen we een dansje. Het is een feestje om elke week weer bestellingen naar het postkantoor te brengen en jullie enthousiaste reacties te ontvangen in onze mailbox en op sociale media.

Benieuwd wie jouw bestelling inpakt en de producten ontwerp? Hieronder maak je kennis met Renate, Ria en Maaike!

Renate Krooneman

Creatieve bedenker - Renate is afgestudeerd Grafisch Vormgever en dus de creatieveling van de drie. Van kaarten tot briefpapier, logo's, reclameborden en spandoeken: Renate maakt in een handomdraai een passend ontwerp!

Ria Krooneman

Senior alleskunner - Ria, ook wel mama genoemd, is een echte alleskunner en springt regelmatig bij om bestellingen in te pakken, voordeelsets te maken, voorraad te tellen of pakketjes weg te brengen. 

Maaike Krooneman

Junior alleskunner - Maaike, ook wel zusje en dochter genoemd, is onze voorraadspecialist. Daarnaast beantwoordt ze ook vragen van klanten via de chat en brengt met regelmaat pakketjes naar het postkantoor!

Heb je een vraag, een opmerking of wil je iets anders bij ons kwijt? Dat mag natuurlijk! Vul onderstaand formulier in of laat het ons weten per post, e-mail of social media. We zijn benieuwd naar je berichtje!